Cele mai bune filme seriale

Castigatori Eurovision: 1999 - Charlotte Nelson (SUE)

"Take Me To Your Heaven" by Charlotte Nilsson


„Take Me to Your Heaven” a fost melodia câștigătoare a Eurovision Song Contest 1999. Cântecul a fost interpretat în limba engleză (profitând de noile reguli care eliminau cerința de a cânta într-o limbă națională) de Charlotte Nilsson, reprezentând Suedia. Nilsson a câștigat pentru prima dată selecția Melodifestivalen suedeză în 1999, când a cântat versiunea în limba suedeză „Tusen och en natt” („O mie și una de nopți”).

Piesa a fost lansată internațional ca single pe 21 iunie 1999, produs de Mikael Wendt. În topurile de single, a atins apogeul pe locul 2 în Suedia, pe locul 5 în Belgia flamandă, pe locul 10 în Norvegia, pe locul 20 în Regatul Unit și pe locul 23 în Țările de Jos.

Pe 24 aprilie 1999, versiunea în limba suedeză a cântecului a intrat în topul radio Svensktoppen ca numărul unu și a petrecut 8 săptămâni consecutive pe primul loc, rămânând în top până la 4 septembrie 1999. Cântecul a fost succedat în 2000 ca câștigător al concursului de frații Olsen reprezentând Danemarca cu „Zboară pe aripile iubirii”.

Comentarii